Breng je organisatie in beweging
met de kracht van creativiteit

Goed dat je ons hebt gevonden! Dit betekent dat onze kijk op communicatie werkt én dat ook jij hiermee succes kunt gaan oogsten. Wil je groeien als bedrijf, werken aan je employer brand of aan de slag met relevante content? Wij helpen je graag jouw doelen te bereiken met ons 360º VeranderPerspectief. Een holistische aanpak waarmee álles wat in je organisatie raakt aan communicatie bij gaat dragen aan jouw veranderkracht. Van je organisatiestrategie tot je bedrijfscultuur en van je merkpositie tot je salesfunnel. Zo werken we volle bak aan jouw succes!


“70 procent van de 
veranderplannen 
mislukt door slechte 
communicatie”

 

Communicatie is key

Uit de Nationale Benchmark Verandervermogen blijkt dat zo’n 70 procent van alle veranderplannen mislukt of onder in een la belandt. De oorzaken zijn bijna allemaal te herleiden tot een gebrek aan goede communicatie. Bijvoorbeeld over de koers van de organisatie, over de noodzaak van verandering of over de eigen rol van individuele medewerkers hierin. Maar ook de manier van communiceren door organisaties is cruciaal. Als hier geen energie en vertrouwen in het eigen verandervermogen uit spreekt, komt er ook geen beweging op gang. Met ons 360º VeranderPerspectief kom je wél verder.

 

Laat je gegevens achter en ontvang het 360º VeranderPerspectief inspiratiepaper!

Hoe ons 360º VeranderPerspectief precies werkt en wat dit jou allemaal oplevert, lees je in ons inspiratiepaper. Hierin delen wij onze inzichten en ervaringen op het gebied van succesvolle verandering en ontdek je welke cruciale rol creatie- en datagedreven communicatie hierbij speelt. Laat je gegevens hieronder achter, en download ons inspiratiepaper. 

Bedankt voor het downloaden!

Over 5 seconden start de download automatisch
Gebeurt dit niet? Klik dan hier

Ik wil me inschrijven voor de nieuwsbrief

Ik geef toestemming om mijn gegevens te verzamelen
Dit formulier vraagt jou om je gegevens zodat wij met je kunnen communiceren. Je gegevens worden worden nooit aan derden verstrekt. Zie onze privacy statement om te zien hoe wij met jouw gegevens omgaan.

Download

Meer weten?

Wil je nu al weten hoe onze veranderkracht ook jouw organisatie kan helpen? Neem contact op met Raymon