De 3 pijlers van een
winnend merk

admix-betekenisadmix-levenadmix-renderen

Een bedrijf dat onderneemt vanuit een onderscheidende merkbelofte, maakt het verschil. Een echte merkbelofte daagt uit, geeft richting en brengt bezieling in je organisatie. En minstens zo belangrijk: je wint en bindt er klanten mee. Volgens Admix berust merkgedreven ondernemen op drie pijlers. Drie pijlers die zorgen voor echte verandering en succes op de lange termijn.


Geef
je merk
betekenis

Je merk is veel meer dan een logo en een huisstijl. Als merk kom je ergens vandaan. Als merk sta je ergens voor. Het verhaal van jouw merk is wat jouw product, dienst of organisatie bijzonder en ‘eigen’ maakt. Admix gaat op zoek naar de ziel en het onderscheidende vermogen. Vervolgens vertalen we dit naar een groot idee dat inspireert en lading geeft aan je merk.

Admix geeft merken betekenis door middel van merkworkshops, creatieve merkconcepten, huisstijlontwikkeling, corporate pr en internal branding.


Breng
je merk
tot leven

Vandaag de dag is wát je doet vaak niet onderscheidend meer. Steeds meer maakt het hoe en waarom het verschil. Een sterk merk staat 24/7 ‘aan’, opereert vanuit een eigen filosofie en ontplooit initiatieven die verder rijken dan het eigen gewin. Merkbeleving is iets waaraan elke medewerker direct een bijdrage levert.

Admix brengt merken tot leven met slimme contentstrategieën, contentcreatie en (interactieve) middelenontwikkeling


Laat
je merk
renderen

Marketing automation neemt een vlucht. De klant trekt aan de touwtjes. Dat vraagt inzicht in de buyer’s journey, het slim inrichten van kanalen en een optimale afstemming tussen outbound en inbound communicatie. Maar in B2B altijd gecombineerd met live contactmomenten. Betrokkenheid moet je verdienen.

Admix laat merken renderen met diensten op het gebied van contentmarketing, marketingautomation en die de impact van persoonlijk contact vergroten.