Terug
Projecten

Tv-, online en outdoor campagne voor GUM


Admix mocht na een winnende pitchpresentatie aan de slag voor Oral Company, de Nederlandse distributeur van GUM. GUM is een internationaal premiummerk mondverzorgingsproducten.

In Nederland is de naamsbekendheid en merkvoorkeur van GUM tot nu toe achtergebleven, simpelweg omdat de tandpasta’s, tandenborstels, mondwaters en aftensprays nog niet in het schap liggen bij de bekende drogisterijen. Eén product is hierop de uitzondering: Soft-Picks tandenstokers. Heel veel mensen gebruiken ze, maar bijna niemand weet dat dit een GUM-product is.

Soft-Picks in de hoofdrol
Daarom spelen de Soft-Picks de hoofdrol in de serie tv-commercials die we ontwikkelden. Om zo het merk GUM tussen de oren te krijgen en in één beweging te laten zien dat GUM nog veel meer te bieden heeft voor een gezonde mond. Mondhygiëne en goed voor jezelf zorgen is immers belangrijk. Kortom: GUM jezelf een gezonde mond!

Vanaf nu te zien
De tv-spots zijn vanaf nu te zien op NPO 1, 2 en 3 en op Net5, SBS6 en Veronica. Daarnaast wordt de campagne volop ondersteund met online banners, billboards en abri’s in het hele land.


abri